HSE Jaarcongres 2019

Donderdag 28 november 2019

Partners

Partner

 • CGE Risk Management Solutions, marktleider op het gebied van barrière gebaseerd risico management software, helpt organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren met behulp van BowTieXP en BowTieServer. Leren van incidenten en het actief controleren van relevante beheermaatregelen kan worden geoptimaliseerd met IncidentXP en AuditXP.

  Ondersteund door 200+ consultancy partners wereldwijd, bedient CGE Risk 2000+ klanten werkzaam in diverse sectoren variërend van kritieke industrieën tot financiële instanties. Het product management team ontwikkelt nieuwe concepten en transformeert deze naar praktische software tools. Hierbij wordt samengewerkt met verschillende toonaangevende klanten, universiteiten, autoriteiten, overheidsorganen en internationale adviesbureaus.

  http://www.cgerisk.com/

 • ALEX advocaten B.V. werkt voor ondernemers, waar ze ook gevestigd zijn. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed- en omgevingsrecht, ondernemings- en arbeidsrecht en bestuurs- en sanctierecht. Bij ons staat altijd en direct een advocaat voor u paraat met interesse in uw verhaal en hart voor uw zaak. Wij zijn transparant over kosten en kansen. Het team is ervaren, energiek, ambitieus en hecht. We werken samen in uw belang, maar zonder extra kosten. Hard werken wisselen we af met plezier, onderling en als het kan ook in het contact met u.

  www.alexadvocaten.nl

 • Infoland is al sinds 1998 een toonaangevende leverancier van slimme softwareoplossingen. Software waarmee we mensen helpen dagelijks het maximale uit hun werk te halen. Ooit begonnen met de focus op documentmanagement, tegenwoordig uitgegroeid tot meer dan een volledig kwaliteitsmanagementsysteem waarin ook incidentmanagement, risicomanagement, het uitvoeren van audits en inspecties én e-learning een plek hebben gekregen. Met de software suite iProva helpen we organisaties om veiliger, slimmer en efficiënter te werken en zo verspilling te elimineren. Zo zorgen bijvoorbeeld real-time dashboards ervoor dat je altijd overzicht en inzicht hebt en dat je als organisatie continu kunt verbeteren. Dankzij de verschillende oplossingen zijn organisaties niet alleen compliant, maar worden zij ook ondersteund in het volledige proces van leren en verbeteren.

  www.infoland.nl

   

 • Al 25 jaar passie voor veiligheid! D&F Consulting biedt advies en training aan om de veiligheid van mens en machine te vergroten en te optimaliseren. Dit om een veilig werkklimaat te creëren en te behouden met als ultiem doel: NUL ongevallen. D&F’s expertise is enerzijds gericht op Technische veiligheid (machine- en procesveiligheid) en anderzijds op Veiligheidscultuur en -gedrag.

  Het Safety Culture team van D&F biedt ondersteuning op maat om op praktische wijze de veiligheid in uw organisatie verbeteren. Hierbij gebruiken zij een mix van expertise rondom veiligheidskunde, veranderkunde en gedragspsychologie. De aanpak is ingedeeld naar de vijf stappen van Brainsafe®, is klantspecifiek en sluit zoveel mogelijk aan bij bestaande structuren en systemen in uw organisatie.

  D&F helpt u bijvoorbeeld de veiligheid van uw organisatie in kaart brengen, een veiligheidsprogramma implementeren en/of de kennis en organisatie borgen en versterken

 • Bereik organisatieverbetering en realiseer uw QHSE doelstellingen, met behulp van certificeringsbegeleiding, ondersteuning en opleidingen. Kader is opgericht in 1994 en gegroeid tot een organisatie met een breed pakket aan advies en opleidingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging.

  www.kader.nl

 • Deskundige partner in safetysign-projecten.

   

  Wij streven ernaar om uw partner van A tot Z te zijn bij uw veiligheidverhogende signalisatie.

  Wij kunnen u compleet ontzorgen. Startend met deskundig advies en een plan van aanpak, maar

  ook de levering en zelfs de uiteindelijke montage door onze ervaren montageteams verzorgen wij graag.

   

  Veiligheid is niet alleen ons vak, het is onze passie! Wij volgen daarom het nieuws op dit gebied op de voet en daar informeren wij u natuurlijk over. Naast ervaring en vakmanschap is ook de kennis van de geldende normen en wetgeving op onze vakgebieden bij ons gegarandeerd.

   

  Het is onze ambitie om HET aanspreekpunt voor veiligheidsvraagstukken in ons vakgebied te zijn.

   

  Onze producten:           Leidingsignalisatie

  Tanksignalisatie

                                      Tagnummering

                                      Pictogrammen en combiborden

                                      Vluchtwegtekeningen / ontruimingsplattegronden

                                      Lockout / Tagout procedures en materialen

   

  Kijk voor meer informatie op: www.as-s.nl

  of bel ons gerust: 026-312 12 09 of via mail naar info@as-s.nl

 • Veiligheid en gezondheid is een belangrijke pijler in onze samenleving. We ervaren steeds meer hoe belangrijk het is veilig te kunnen wonen, reizen, leven en werken. Dat laatste is een gedeelde verantwoordelijkheid van werknemers en werkgevers, waarbij we een groot gedeelte van onze tijd doorbrengen op het werk. U als werkgever bent verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, met mensen die weten hoe ze onveilige situaties voorkomen en die vakkundig kunnen optreden bij calamiteiten. Als NCOI Techniek en Veiligheid en 112BHV helpen wij u daarbij.

  Wij leiden mensen op zodat ze voldoende kennis hebben en trainen ze, zodat ze voldoende vaardig zijn. En dat doen we al meer dan 35 jaar met het aanbieden van veiligheidsopleidingen. We zijn in de jaren 80 de grondlegger geweest van het opleiden van veiligheidskundigen. In de jaren 90 waren we de ontwikkelaar van VCA-opleidingen en als eerste opleider hebben we in 2006 blended learning BHV- en EHBO-trainingen geïntroduceerd. Wij staan voor veilig werken en het creëren van veiligheidsbewustzijn.